Etkinlikler

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet YATKIN 13. KAMU YÖNETİMİ FORUMU KAYFOR' DA oturum başkanı olarak görev yapmıştır .

09.05.2014 Tarihinde Elazığ Valisi Ömer Faruk KOÇAK tarafından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Seminer verildi.

RESİM

24.04.2014 Tarihinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Klubü Tarafından Mesleki Tanıtım Semineri Düzenlendi.

RESIM

18.04.2014 Tarihinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencileri Tarafından Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirilmiştir.

RESİM

23.03.2014 Tarihinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencileri Tarafından Kamu Gecesi Düzenlenmiştir.

04 MART 2014 TARİHİNDE

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KPSS BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ.

RESIM

20 ARALIK 2013 TARİHİNDE

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ KALİTE ÇEMBERİ ORGANİZASYONU ÇERÇEVESİNDE SABAH KAHVALTILI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

12-14 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE

TODAİE İLE EŞGÜDÜMLÜ OLARAK FIRAT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN "XXI. YÜZYILDA KAMU YÖNETİMİNİN YENİDEN DÜŞÜNÜLMESİ: KAMU ÇALIŞANLARININ İLİŞKİLER, İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ ALANLARINDA KAPASİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ" KONULU ULUSLARARASI KONGRE DÜZENLENMİŞTİR.

21 KASIM 2013 TARİHİNDE

ELAZIĞ BARO BAŞKANI AV. ADNAN DEMİR, SAAT 14:00’TE İİBF KONFERANS SALONU’NDA İİBF SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİNE İDARE HUKUKU AMACI, KAPSAMI VE ÖNEMİ İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.